Societat

Saura estudia demanar al Barça que pagui part del dispositiu de seguretat de la Champions

Futbol

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha anunciat que el seu departament estudia demanar al FC Barcelona que sufragui part del dispositiu de seguretat establert pels Mossos d'Esquadra amb motiu dels partits de la Lliga de Campions, que supera els 200.000 euros.

Saura, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha destacat l'alt cost econòmic que representa per als Mossos establir un dispositiu amb motiu d'un partit de la Lliga de Campions, ja que, a més de la vigilància del Camp Nou, també han de reforçar la seguretat a la ciutat i controlar l'arribada massiva de seguidors estrangers.

"Estem estudiant quina part es podria transferir als protagonistes o responsables de l'esdeveniment. Hi ha una part que no, que és la part del cost de seguretat ciutadana, com posar més Mossos a les Rambles, que ens correspon a nosaltres. Però sí que hi ha una part especialment destinada al camp del Barça i potser el Barça hi hauria de contribuir", ha assenyalat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.