Esports

Les botes del gol de Messi contra el Getafe i la samarreta de Henry, a subhasta

El Barça es desplaçarà a la Xina per disputar un partit contra el Pequín Guoan el proper diumenge 5 d'agost

El FC Barcelona subhastarà a la Xina rèpliques d'alguns dels seus objectes fetitxe, com les botes que va fer servir Belletti per marcar el gol que va donar la Lliga de Campions a la formació blaugrana l'any passat, amb la finalitat de recaptar fons per nens xinesos discapacitats.

El Barça es desplaçarà a Xina per disputar un partit contra el Pequín Guoan el 5 d'agost i serà el dia anterior, el 4 d'agost i durant un Sopar de Gala de Caritat, quan se subhastin aquests quinze objectes culers entre els que destaquen la samarreta original de presentació del jugador Thierry Henry i les botes del gol de Messi davant el Getafe.

El programa de donació està creat per la Fundació Barça, Xina Disabled Person's Federation, una institució presidida per Deng Pufang, el fill discapacitat del difunt líder xinès Deng Xiaoping, i Great Gate Eleven (GG11), una empresa mixta xinès-espanyola de mercadotècnia esportiva.

A aquest sopar de gala, que serà transmes per la televisió Phoenix TV, assistiran el president del Barcelona, Joan Laporta, l'entrenador, Frank Rijkaard, el segon capità per designar en suplència del lesionat Carles Pujol, i membres de la delegació del Barcelona.

Diversos liders del país comunista i estrelles de l'entreteniment xinesos com la cantant Wei Wei i el cantant Jing Gangshan, entre d'altres, amenitzaran la vetllada, segons que han informat avui els organitzadors a la presentació a Pequín d'aquest programa.

Tota la recaptació de l'esdeveniment estarà destinada a ajudar a l'escolarització de nens discapacitats en el vast oest de Xina, l'àrea més pobre i desatesa del país asiàtic.

Els nombrosos seguidors amb els quals el Barça compta a la Xina podran a més gaudir dels seus ídols gratuïtament durant el primer entrenament de la formació blaugrana, el 3 d'agost, previ al partit amb el Pequín Guoan FC.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona