Esports

El Reial Madrid rebrà el Barça a l'antepenúltima jornada de Lliga

A tres jornades per al final de Lliga 2007-2008, el Reial Madrid rebrà el FC Barcelona al Santiago Bernabéu. Això serà el 7 de maig del 2008, segons ho ha establert el sorteig celebrat aquest matí a l'assemblea general de la Real Federación Española de Futbol (RFEF). El primer clàssic, però, se celebrarà el 23 de desembre del 2007 al Nou Camp.

No obstant, el primer examen per al nou Barça és a Santander, on el sorteig celebrat aquest matí ha volgut que els blaugranes juguin la primera jornada de la Lliga 2007-2008, el cap de setmana del 25 i 26 d'agost. L'Espanyol començarà la nova temporada rebent el Valladoldid a Montjuïc.

El primer partit en el Nou Camp serà contra l'Athletic de Bilbao, i el primer derbi, el 2 de desembre del 2007 a casa de l'Espanyol.

L'última jornada de Lliga es disputarà el 18 de maig del 2008 i en ella el Barça visitarà al Múrcia; l'Espanyol jugarà a casa amb l'Almeria i el Reial Madrid rebrà el Llevant.

Podeu veure la llista sencera al link que hem adjuntat als Enllaços Externs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.