Esports

Sis setmanes sense Messi

Futbol

El barcelonista Leo Messi estarà aproximadament sis setmanes de baixa, després de confirmar-se que pateix un trencament al terç proximal del bíceps femoral de la cama esquerra, segons el comunicat mèdic ofert pel club.

El davanter es va lesionar durant el partit contra el Celtic de Glasgow, en una acció fortuïta que ser va produir en el minut 33 i va abandonar el terreny de joc entre llàgrimes.

Les proves fetes avui al jugador argentí ratifiquen que Messi estarà almenys un mes i mig fora de l'equip, un període de baixa que l'obligarà a perdre's els partits de quarts de final de la Lliga de Campions (previstos per al 2 i el 9 d'abril) i possiblement, la final de la Copa del Rei, si el seu equip elimina el València en les semifinals, prevista per al 16 d'abril. Messi tampoc no podrà actuar en els pròxims sis partits de Lliga.

L'argentí ja va patir una lesió similar el passat 15 de desembre, contra el València a Mestalla. Va patir un trencament d'entre quatre i cinc centímetres, va estar 34 dies de baixa i va reaparèixer contra el Racing de Santander, el 20 de gener.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.