Esports

Messi arriba demà a Barcelona

Futbol

El davanter blaugrana Lionel Messi viatjarà aquest dimecres cap a Barcelona després de complir a la localitat argentina d'Arroyo Seco el primer tram de la recuperació d'un trencament fibril·lar al bíceps femoral esquerre.
L'Associació del Futbol Argentí (AFA) ha informat que el futbolista oferirà una roda de premsa a Buenos Aires hores abans de viatjar cap a Barcelona en un vol nocturn.

Messi, que es va lesionar el 4 de març durant un partit de la Lliga de Campions entre el Barcelona i el Celtic Glasgow escocès, fa exercicis amb la pilota des de dissabte i la seva recuperació "és òptima", segons fonts de l'AFA.

La tasca de recuperació del jugador ha sigut supervisada a Arroyo Seco, a 15 quilòmetres de la seva ciutat natal, pel cinesiòleg Luis García i el fisioterapeuta Marcelo d'Andrea, de l'AFA, d'acord amb les directives de la direcció mèdica d'aquesta entitat i del club blaugrana.

Aquest dimecres Messi s'entrenarà al matí a Arroyo Seco, després es traslladarà a Buenos Aires per reunir-se amb el director mèdic de l'AFA, Raúl Madero, i parlarà amb la premsa abans de viatjar cap a Barcelona.

Durant la seva estada a la província de Santa Fe, l'AFA s'havia assegurat que cap periodista s'acostés al lloc on el jugador feia els exercicis de recuperació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.