Esports

Leo Messi: "Amb aquest futbol podem anar tranquils a qualsevol camp"

L'argentí Lionel Messi destaca el nivell futbolístic del Barça i creu que amb aquesta notable millora els barcelonistes poden visitar qualsevol camp "amb tota tranquil·litat".

Leo Messi, que aquest dijous no s'ha entrenat amb els seus companys, ha comparegut davant els mitjans informatius per tractar l'actualitat barcelonista, i per referir-se a la jugada polèmica del partit d'aquest dimecres contra el València, quan Xavi Hernández va marcar el gol de l'empat, després que els rivals van protestar en reclamar una mà de Samuel Eto'o.

Messi ha dubtat en referir-se a la jugada, però ha deixat entreveure que va veure mà, tot i que ha defensat que l'acció "va ser molt ràpida" i ha precisat que Eto'o ho va fer "sense voler".
Messi s'ha referit especialment a l'estat a l'alça en què es troba el Barcelona amb totes les opcions a favor en les tres competicions en què participa (Lliga, Copa i Lliga de Campions). "Ara depenem de nosaltres mateixos, i si no podem aconseguir el liderat aquesta setmana, ho intentarem la següent", ha dit el jugador en referir-se a les possibilitats del Barcelona d'atacar la primera posició de la Lliga, de la qual el separen dos punts respecte del Reial Madrid.

El jove argentí també s'ha referit al seu amic Kun Agüero, contra qui es podria enfrontar aquest dissabte al Vicente Calderón, a l'espera de l'estat de forma del davanter de l'Atlètic de Madrid. "És bonic enfrontar-se contra un amic. Espero que es pugui recuperar per jugar. És un futbolista importantíssim per a ells i amb Forlán s'entén molt bé. Crec que l'han trobat a faltar quan no ha jugat", ha apuntat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.