Esports

El Nàstic venç al Castelló (1-0)

El Gimnàstic de Tarragona de Javi López ha estat el primer equip capaç de derrotar aquesta temporada al Castelló, en un partit que ha estat marcat per una arbitratge més que polèmic. Els locals han mostrat la seva cara més treballadora mentre que els de Moré han tornat a deixar una bona impressió.

El partit s'ha iniciat amb domini altern i arribades dels dos conjunts a les dues àrees però sense definir. Els primers minuts han estat de joc tosc i imprecís, res vistós. Els de Moré estaven millor posicionats sobre el terreny de joc mentre que els de López feien circular la pilota amb excessiva lentitud.

La millor oportunitat per als locals ha arribat als 39 minuts, amb una jugada de Fede per l'esquerra que ha deixat la pilota a l'àrea a Antonio López.

La segona meitat ha començat amb polèmica. Després d'un centre d'Antonio López en llançament de falta, Miku ha estat empès dins de l'àrea i Aurelio ha tocat la pilota amb la mà tot seguit. Hi ha hagut de ser l'assistent qui ha assenyalat al col·legiat la pena màxima. Jandro no ha fallat el llançament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.