Esports

Pedrosa s'allunya del subcampionat del GP d'Austràlia amb una caiguda

Dani Pedrosa ha perdut una oportunitat d'or per consolidar-se en la lluita pel subcampionat del món de gran cilindrada després que ha patit una caiguda en la cursa d'aquesta matinada a Phillip Island (Austràlia). El pilot català ha caigut en la primera volta quan ha sortit a l'herba i ha perdut el control de la seva Honda RC 212 V. El català ha patit un fort cop al genoll, però no ha patit lesions importants.

El rival directe de Pedrosa en la lluita pel segon lloc en el podi, l'austrialià Casey Stoner, no ha fallat i s'ha adjudicat la cursa. Per la seva banda, el mallorquí Jorge Lorenzo ha aconseguit la quarta posició per a Yamaha, i el català Toni Elías ha arribat en onzè lloc amb la seva Ducati.

L'italià Valentino Rossi ha tornat a donar una lliçó de campió en remuntar amb la seva Yamaha YZR M 1 des de la dotzena posició fins a la segona. Rossi ha donat tota una lliçó de gran esportista, lluitant fins al darrer instant per millorar la seva situació. En la darrera volta ha doblegat Hayden i s'ha garantit el segon lloc.

En 250 c.c., l'italià Marco Simoncelli (Gilera) s'ha adjudicat la victòria però ha patit fins al darrer moment amb l'espanyol Álvaro Bautista (Aprilla).

El francès Mike di Meglio (Derbi) ha aconseguit sentenciar definitivament el títol de campió mundial dels 125 c.c. en imposar-se en aquesta categoria i aconseguir que els seus rivals més pròxims no frenessin les seves aspiracions. El català Pol l Espargaró (Derbi), que ha acabat cinquè en aquesta categoria, ha explicat que ha protagonitzat "una bona remuntada", i que "el cinquè lloc és un bon resultat si tenim en compte que sortíem des de molt enrere".


 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.