Esports

Pedrosa s'assegura el podi en el mundial de Moto GP

L'italià Valentino Rossi s'ha adjudicat la novena victòria de l'any en vèncer en el Gran Premi de Malàisia de Moto GP que s'ha disputat aquesta matinada al circuit de Sepang. Dani Pedrosa, que ha estat líder de la cursa en les onze primeres voltes, ha acabat segon, per davant d'Andrea Dovizioso, Nicky Hayden i el campió mundial Casey Stoner.

Toni Elías ha tornat a tenir mala sort. S'ha avançat en el moment de la sortida i ha estat penalitzat amb un Ride Trough.Tot i sortir en dinovena posició, el pilot català havia aconseguit avançar fins al tretzè lloc en només dues voltes, però la penalització l'ha fet retrocedir i ha acabat en quinzena posició.

El mallorquí Jorge Lorenzo ha patit una caiguda quan anava en el grup d'Andrea Dovizioso, Nicky Hayden, Casey Stoner, Shinya Nakano, Colin Edwards i Loris Capirossi, i si bé ha aconseguit tornar a pista, la seva moto no estava en condicions i ha hagut de tornar a boxes. 

En 250 cc, Marco Simoncelli s'ha proclamat campió del món. L'italià ha acabat tercer al Gran Premi de Malàisia, on s'ha imposat amb claredat Álvaro Bautista. El pilot de Talavera no ha pogut, però, evitar el títol de Simoncelli i s'ha de conformar amb el subcampionat del món. Aleix Espargaró ha estat cinquè i Àlex Debón, sisè. En 125 cc, la victòria ha estat per a l'hongarès Gabor Talmacsi, seguit de Bradley Smith i Simone Corsi. El vallesà Pol Espargaró ha acabat sisè per davant de Joan Olivé, que ha estat setè.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.