Esports

El català Méndez compleix pronòstics i es penja el bronze en persecució LC 4

Jocs Paralímpics

El barceloní Juanjo Méndez ha confirmat els pronòstics i s'ha penjat el bronze en la prova de persecució individual categoria LC 4, reservada a corredors amb minusvalideses físiques.

Méndez, plata a Atenes 2004, una vegada plata i una altra bronze en Mundials i dues vegades plata i dues més bronze en Europeus en aquesta mateixa prova, havia aconseguit al matí la classificació per a la final en marcar el tercer millor registre, que ha sigut, precisament, més d'un segon inferior que l'obtingut per l'alemany Erich Winkler, que ha quedat quart.

En la carrera pel bronze, el català de 44 anys, que va patir l'amputació de la cama i el braç esquerre a causa d'un accident de moto als 28 anys, ha aconseguit un registre de 4:14.984 (a una mitjana de 42,355 km/h).

L'or l'ha aconseguit l'italià Paolo Vigano amb un temps de 4:02.782 (a una mitjana de 44,484 km/h) després de superar sense dificultat l'alemany Michael Teuber, que ha aturat el rellotge en 1:22.233 (a una mitjana de 43,180 km/h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.