Esports

La tranquil·litat social i el nou estadi marquen la junta d'accionistes

Esports

Aquest dimarts se celebra al Palau de Congressos de Catalunya (19.00 hores), i en primera convocatòria, la junta general d'accionistes del RCD Espanyol, presidida aquest any per la pau social i per la imminent inauguració del nou estadi de Cornellà-el Prat.

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, i el consell d'administració se sotmetran a l'examen anual dels accionistes. Segons ha indicat Sánchez Llibre, s'espera una jornada plàcida i sense grans sobresalts.

Sánchez Llibre, amb mandat fins al 2011, afronta una junta marcada per la tranquil·litat social i esportiva, ja que l'oposició s'ha mantingut molt al marge de la vida pública de l'entitat els últims mesos.

En una situació similar es troba el màxim accionista del club, José Manuel Lara Bosch, que, com és costum, no té pensat acudir a la cita. L'editor segurament s'abstindrà en les votacions, com va fer l'any anterior.

El capital social de la societat puja en l'actualitat a 16.861.094,02 euros, dividit en 280.545 accions el valor nominal de les quals és de 60,10121 euros. En total, hi ha a prop d'11.000 accionistes, encara que només una minoria acostuma a presentar-se a les juntes.

Com ja va passar fa un any, el nou estadi de Cornellà-el Prat centrarà l'atenció dels assistents. El vicepresident del club i responsable de l'àrea de patrimoni, José Luis Perelló, oferirà als accionistes les últimes novetats de l'estadi que s'ha d'inaugurar a principis de l'any que ve.

Després dels resultats positius de l'última junta, en la qual es van presentar 288.000 euros de benefici, aquest any el club farà públiques unes pèrdues pròximes als 600.000 euros l'últim exercici.

Sánchez Llibre i el seu consell d'administració oferiran tots els detalls de la gestió social i econòmica de l'últim curs. A priori, el dirigent blanc-i-blau no ha de tenir problemes per superar aquesta revàlida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES