Esports

La comissió Antiviolència anuncia una sanció per a l'Espanyol de 18.500 euros

La comissió Antiviolència ha anunciat una sanció per a l'Espanyol de 18.500 euros. Els implicats en el llançament de bengales en el derbi passat seran multats amb 65.000 euros i tindran prohibit l'accés als recintes esportius durant cinc anys.

Albert Soler, president de la comissió i director general d'Esports, ha explicat que s'ha aplicat "la pena màxima de prohibició d'entrada a qualsevol recinte esportiu" als sis aficionats identificats com a causants dels fets –cinc Boixos Nois detinguts i un de l'Espanyol–, que també rebran multes per llançament de pedres a vehicles policials, llançament d'objectes i invasió de camp.

Per la resta d'infraccions, considerades com a greus per la comissió, aquesta proposa 6.000 euros de multa i dos anys sense accedir a recintes esportius pel llançament de pedres a cotxes de les Forces de Seguretat; 4.000 euros i un any de prohibició per llançament d'objectes i 4.000 euros més i 12 mesos de prohibició per invasió de camp.

La Comissió també ha anunciar dues multes per a l'Espanyol, com a organitzador del partit, per infracció greu, en presentar deficiències en les mesures de control d'accés i permanència d'espectadors quantificades en 15.000 i 3.000 euros, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES