Esports

El Vila-real buscarà el liderat a costa de les necessitats de l'Espanyol

Lliga BBVA

L'Espanyol de Bartolomé Tintín Márquez espera fer bo el punt obtingut en l'última jornada contra el Reial Madrid i aconseguir aquest dissabte (22 h) un triomf davant el Vila-real que seria el primer des de la segona jornada davant el Recreativo (0-1).

El conjunt blanc-i-blau encara no ha acabat de demostrar tot el potencial ofensiu que pretenia el tècnic a principi de temporada. Encara que al vestidor coincideixen que davant el Madrid es va fer un pas endavant, falta constatar-lo davant un adversari que practica un joc molt diferent al del conjunt blanc.

Els catalans hauran d'exhibir un alt nivell defensiu per frenar tot el potencial atacant del quadre castellonenc i confiar en la inspiració del seu trident format per Iván de la Peña, Luis García i Tamudo a l'espera que altres futbolistes com Nené o Román s'hi sumin.

Márquez presentarà l'onze de gala, ja que Nico Pareja, que caminava una mica ranquejant, estarà en plenes condicions. Llevat de contratemps d'última hora, l'entrenador repetirà l'alineació que tan bona imatge va oferir fa dues setmanes al Santiago Bernabéu.

Repetir la victòria de l'any passat
A la retina dels espanyolistes segueix l'excepcional partit de la campanya passada contra el Vila-real, en un partit rodó dels barcelonins. L'Espanyol, almenys, confia que al final del partit pugui celebrar una victòria com en aquella ocasió.

Però el Vila-real, malgrat les baixes d'Ariel Ibagaza, Sebastián Eguren i Nihat Kahveci, vol assaltar en solitari la primera plaça de la classificació.

El conjunt dirigit per Manuel Pellegrini no podrà comptar amb algun dels seus jugadors clau. Sebastián Eguren pateix un trencament muscular que el mantindrà cinc setmanes de baixa, mentre que Ariel Ibagaza té una distensió a la part posterior de la cuixa dreta, que també el fa ser seriós dubte per al partit de Lliga de Campions de dimarts que ve contra l'Aalborg danès.

Nihat segueix una setmana més de baixa a causa d'un trencament d'adherència al recte anterior de la cama dreta, mentre que Mati Fernández no ha estat citat per no haver arribat a temps de la seva estada amb la selecció xilena.

Davant d'aquestes baixes, el tècnic Manuel Pellegrini es veurà obligat a recompondre la seva línia medul·lar, en la que el brasiler Jose Edmilson i Bruno Soriano lluitaran per ocupar la posició de pivot de Eguren; mentre que Roberto Pires i Cani són els principals candidats per suplir a Ibagaza.

El preparador xilè ha citat 19 jugadors, de manera que haurà de descartar-ne un abans del partit, en el qual intentarà mantenir una jornada més la seva condició d'invicte en el campionat, estatus que comparteix només amb el València i el Sevilla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES