Esports

L'Espanyol convoca jugadors del primer equip, però pocs titulars

Copa Catalunya

L'Espanyol surt com a favorit davant el Sant Andreu a la final de la Copa Catalunya que es disputa aquest dimecres a Sant Carles de la Ràpita (20h.), malgrat que l'entrenador blanc-i-blau Bartolomé Tintín Márquez hagi prescindit de la majoria dels seus jugadors titulars.

En qualsevol cas, Márquez ha confeccionat una llista de convocats amb una àmplia presència de jugadors del primer equip. En les semifinals va optar per una estratègia similar i el resultat va ser clarament favorable, ja que el seu equip es va imposar 5-1 al Santboià.

El tècnic ha convocat als jugadors del primer equip Cristian Álvarez, Javi Ruiz, Javi Chica, Lacruz, Sergio Sánchez, Ángel, Julián, Rufete, Coro, Jonathan, Callejón i Luis García, i als del filial Gotor, Víctor Ruiz, Dídac, David López, Javi Márquez, Guillem Creus, Javi López i Luismi.

El tècnic blanc-i-blau ja ha guanyat dues vegades aquest torneig, les dues quan dirigia l'Europa i sempre contra el mateix contrincant, el Barça. Tintin Márquez tindrà demà l'oportunitat d'alçar-se amb la seva tercera Copa Catalunya, la primera com a entrenador de l'Espanyol.

També serà una bona prova per a tots aquells jugadors que estan entrant menys en els plans de l'entrenador i que intentaran demostrar que tenen un lloc. Més enllà del títol, aquest és l'al·licient real per als futbolistes del primer equip.

L'última vegada que el conjunt espanyolista va aconseguir alçar-se amb el campionat va ser fa tres anys després de derrotar el Barcelona en un partit que es va decidir amb un gol de Ferran Corominas. En canvi, aquesta serà la primera oportunitat per al Sant Andreu que s'estrena en una final del torneig.

L'equip que entrena Nacho González, que es va classificar després d'eliminar al Barça (3-1) en la semifinals, va tenir un inici espectacular de campionat encara que en les últimes dues jornades ha punxat una mica i ha encadenat dues derrotes.

En principi, el Sant Andreu posarà en competició als seus millors jugadors, encara que el tècnic, tal com va fer en les semifinals, es pot replantejar donar descans a algun futbolista habitual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.