Esports

Primer títol a l’historial del Sant Andreu

Copa Catalunya

Un club històric com el Sant Andreu, a punt de celebrar el centenari, podrà per fi exhibir un títol a la seva sala de trofeus, el de la Copa Catalunya que ahir va guanyar de forma merescuda contra l’Espanyol (2-1). L’equip quadribarrat culmina així una excel·lent trajectòria a la competició després d’haver-se imposat als dos equips catalans de Segona, Nàstic i Girona, i als dos de Primera, Barça i Espanyol.

També va ser una nit especial la que va viure Joan Gaspart a Sant Carles de la Ràpita. Ni com a president del Barça va poder assaborir cap títol, i per això li resultava difícil controlar l’emoció quan els jugadors de Natxo González rebien a la llotja el trofeu com a campions. El triomf, potser per inesperat, era celebrat amb rebombori després de remuntar un marcador advers.

Encara que no titulars habituals, Tintín Márquez va alinear d’inici fins a nou jugadors del primer equip. Argument suficient per carregar l’etiqueta de favorit davant un rival de Segona B. I els pronòstics semblaven complir-se quan al minut 24 Jonathan Soriano avançava l’Espanyol inventant-se la rematada més complicada possible.

No es va espantar, però, un Sant Andreu valent i molt ben plantat al camp que equilibrava la final abans del descans en una rematada a boca de canó de Corral després d’un llançament de falta. I ja a la segona part, en una altra acció a pilota aturada, una sacada de banda, va ser Dani Martí qui va sentenciar un partit en què els andreuencs van tenir més i millors ocasions, com una rematada al pal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Això comença a rodar

Barcelona
 

Berni Álvarez, nou conseller d’Esports

BARCELONA
 
 

El pas a pas dels Olmo

 

La fiabilitat sarrianenca

Villeneuve-d’Ascq / Girona
 

El mal ja estava fet

BARCELONA
 
Bàsquet

Les orelles al llop

París / Girona
 

Un mal tràngol a Versalles

París / Girona