Esports

Presó provisional per als cinc 'boixos nois' que van llançar les bengales

El derbi

Els cinc boixos nois detinguts pels Mossos d’Esquadra a les grades de l’Estadi de Montjuïc per haver llançat bengales enceses sobre aficionats de l’equip rival durant el derbi de dissabte van ser posats ahir a disposició del jutge, que va decretar presó provisional.

La Fiscalia Superior de Catalunya els acusa d’un delicte de desordres públics, segons l’article 557 del Codi Penal, en la modalitat agreujada prevista per a aquesta mena de delictes quan es cometen durant la celebració d’espectacles que concentrin una gran quantitat de persones.

Això significa que, en cas de ser declarats culpables al judici, els cinc detinguts s’enfronten a penes de presó previstes al Codi Penal, que podrien arribar fins a quatre anys i sis mesos, com a màxim.

El jutge va ordenar l’ingrés a la presó després de més de tres hores d’interrogatoris i a petició del fiscal, basant-se en “la gravetat dels fets, la seva preparació prèvia i la seva notorietat pública”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.