Esports

Rudymania a Oregon

Bàsquet

L'efecte dels Jocs pesa. L'esmaixada sobre Dwight Howard i el triple després de marejar Tayshaun Prince a la final entre Espanya i els Estats Units han portat la Rudymania a l'Estat d'Oregon. Rudy Fernández va aterrar ahir a la seva nova llar com ho fan els cracs mediàtics: fans a l'aeroport, protagonisme als mitjans i grans paraules dels integrants dels Blazers.

Elegant, amb la imatge ben cuidada per l'assessorament de la nòvia i amb els nervis propis de qui inicia una aventura lluny de casa amb l'idioma sota mínims. Rudy Fernández va començar ahir a sentir-se estrella de la NBA. D'entrada, 200 aficionats l'esperaven a l'aeroport per aconseguir la primera foto, el primer autògraf, pancartes incloses i amb crits constants. "Ja havia dit que només volia sentir-me valorat i tothom a la franquícia m'ha fet sentir important. La prova ha estat la rebuda, increïble, una sorpresa agradable", va relatar.

Trobada amb empleats
Les emocions no pararien. La web dels Blazers tenia Rudy d'imatge central amb el missatge "Rudy, Rudy, Rudy, el millor jugador d'Europa arriba a Portland". La foto del mallorquí també acompanyava el reclam per captar abonats i l'homenatge es completava amb un vídeo de com el director esportiu, Kevin Pritchard, presentava el jugador a l'entrenador i a la resta d'empleats de la franquícia, a qui felicitava per la tasca feta, que tenia l'aterratge de l'exverd-i-negre com a resultat final.

Pritchard va recordar ahir el seguiment amb la Copa del 2004, en què Rudy fou MVP als 18 anys, com a primer contacte. "Des del primer dia que el vaig veure em va produir una gran satisfacció. Des d'aleshores no ha parat de créixer i m'encanta tenir-lo aquí. Sabeu el que hem lluitat per dur-lo aquí, però no el que ell ha lluitat per venir. És una prova que l'estructura funciona. Felicitats", s'emocionava.

Rudy també va tenir unes paraules, guanyant-se la gent de la franquícia amb un "veig que els Blazers són una família i per mi això és important", indicava amb un anglès precari i sota l'atenta mirada de la seva mare, que l'ajudarà a instal·lar-se abans de tornar en un parell de setmanes. "Quan he vist la rebuda a l'aeroport, li he dit al meu agent: ja tinc ganes de començar a entrenar", relatava. D'aquí a uns dies comença el training camp de pretemporada amb el primer amistós el 7 d'octubre contra Sacramento. A Oregon compten les hores per veure Rudy en acció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.