Esports

Rudy Fernández serà el primer europeu en participar al concurs d'esmaixades de l'All-Star

NBA

L'escorta mallorquí del Portland Trail Blazers, Rudy Fernández, serà anunciat aquesta tarda oficialment com el quart participant en el concurs d'esmaixades de l'All-Star. D'aquesta manera i després d'imposar-se en les votacions populars al base Rusell Westbrook (Oklahoma City Thunder) i a l'aler Joe Alexander (Milwaukee Bucks), el pròxim 14 de febrer es convertirà en el primer jugador de bàsquet europeu de la història que participarà en el duel que reuneix als millors esmaixadors de la NBA

Segons ha avançat el diari The Oregonian, els aficionats han seleccionat l'exjugador de la Penya després de dues setmanes de votacions on line a través del web de la NBA. De fet, Rudy, amb una guitarra sota el braç, va elaborar un vídeo en què demanava cantant als aficionats que el votessin. I sembla que el vídeo ha donat resultats.

La designació de Rudy Fernández  es farà oficial en una roda de premsa aquest dilluns a la tarda en el complex esportiu de Tualatin, seu dels entrenaments de la franquícia d'Oregon.

Rudy Fernández s'afegirà així als altres tres participants ja escollits en el tradicional concurs de la nit del dissabte a la All-Star, que se celebrarà a l'US Airways Center de Phoenix, amb Dwight Howard (dels Orlando Magic i guanyador de l'any passat), Rudy Gay (Memphis Grizzllies), que repeteix per segon any consecutiu, i Nate Robinson (del New York Knicks), guanyador l'any 2006.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.