Esports

Doble victòria catalana a l'Eurolliga

Eurolliga

Doble victòria catalana, ahir a l’Eurolliga. El Regal Barça es va imposar al Nancy per 91-68 al Palau Blaugrana i ja té el bitllet per al Top 16, i el Joventut va fer un pas molt important per ser-hi després de guanyar a la pista de l’Olimpija Ljubljana per 65-86.

A més d’aquest clar triomf, la jornada d’ahir va ser molt bona per a la Penya, ja que va recuperar Ricky Rubio, un cop superada la lesió al canell dret que l’ha apartat tres mesos de les pistes. El base només va jugar 2:54 minuts, però en la seva primera acció ja va recuperar una pilota i va fer una assistència d’esquena a Bogdanovic perquè aquest anotés a plaer.

El marcador era de 16-17 i la presència de Ricky va ser un reforç anímic per als verd-i-negres, que, tot i la baixa de Mallet, van passar per damunt d’un Olimpija que va trobar molt a faltar Milic i que gairebé està fora de l’Eurolliga.
La Penya, amb un jove base de 17 anys, Franch, que va jugar com un veterà, va marcar sempre el ritme del partit i el va trencar en el tercer quart (45-62).

Mensah-Bonsu, fora
Els badalonins, amb una bona defensa i també amb encert ofensiu (Bogdanovic, Sonseca, Wright i Laviña), van ser superiors en gairebé tots els apartats als eslovens, que van veure com a l’últim quart el Joventut se n’anava de 27 punts (47-74). És el primer triomf de l’equip de Sito Alonso a fora en aquesta Eurolliga.

Una altra bona notícia per a la Penya va ser que el club badaloní i Mensah-Bonsu van arribar ahir a un acord per rescindir el contracte que lligava el pivot britànic i la Penya fins a final de temporada, a causa de la lesió del jugador a l’espatlla, que el fa ser baixa durant almenys sis mesos. D’aquesta manera, el club verd-i-negre ja estarà en disposició econòmica de tancar la incorporació del substitut del pivot britànic.

Al Palau Blaugrana, el Regal Barça va acabar imposant la lògica i superant amb claredat el Nancy, però l’equip de Xavier Pascual no va poder sentenciar fins que entre el final del tercer quart i l’inici de l’últim va fer un parcial de 18-4 (71-53).

Es pot dir que l’equip blaugrana va jugar a batzegades. D’entrada semblava que, com era previsible després del 54-82 de la primera volta, resoldria amb facilitat (23-14), però els francesos, amb lluita i l’encert de Julian (18 p) van aconseguir resistir fins a un empat a 49. Després, el Barça va prémer l’accelerador uns minuts i ja va decidir amb els seus recursos superiors. A destacar Santiago (20 p), Andersen (16 p i 8 r), Navarro (13 p, 6 assistències i 5 faltes rebudes), Ilyasova (11 p i 9 r) i Barton (11 p).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.