Esports

El Barça de bàsquet es complica la vida

Navarro fa 20 punts i s’acosta al títol de màxim anotador de la competició

El Winterthur Barça ha perdut definitivament el to que havia assolit just abans de la Copa del Rei. El conjunt de Dusko Ivanovic va caure ahir a la pista del CBGranada (75-68) i, amb dues derrotes en els últims tres partits, s’ha complicat l’existència. Si avui el DKV Joventut guanya a la pista del ja descendit Bruesa (20.30 hores), prendrà la tercera posició als blaugranes i, si la manté després de l’última jornada, farà seu l’avantatge en la cursa per entrar a la pròxima Eurolliga. Ras i curt: gairebé obligarà el Barça a plantar-se a la final.

El més destacable, amb tot, és la sensació de feblesa del Winterthur, incapaç de dominar el rebot (34 a 30) davant un Granada que no tenia Borchardt, estrella de l’equip i un dels grans de la Lliga. En aquest sentit sobresurt el pèssim partit de Fran Vázquez: 2 punts, tot just quatre llançaments, cap tir lliure i cap falta provocada, en contrast amb el partidàs de Jesús Fernández, petit però fort pivot del Granada que se’n va anar fins als 25 punts i 7 rebots.

Un altre clar exemple del mal partit català és la relació entre pilotes robades i perdudes, 6 i 14, davant les 9 i 10 dels locals. Especialment sagnant va ser el joc blaugrana, que va fer recuperar els pitjors records, al tercer quart, quan el Granada va obrir el forat més gros: 49-41.

Pel que fa a Navarro i el títol de màxim anotador de la Lliga, el de Sant Feliu va afegir 20 punts al sac i ja en té 16,96 de mitjana; Luis Scola ja sap que, com a mínim –en cas que Navarro no anotés en l’últim partit– ell hauria de fer 21 punts en el partit que li queda al Tau.

La presència catalana en la 33a jornada la completarà l’Akasvayu Girona, que en plena batalla per la cinquena plaça amb el Gran Canària (els de Maldonado juguen a Valladolid) visita un Etosa Alacant que es juga la permanència (33, 20.45 hores).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.