Esports

El Regal Barça apallissa el Cajasol (93-67)

Última victòria dels blaugrana abans de viatjar a Berlin per la Final Four la setmana vinent. Els catalans han dominat durant tot el partit

Els blaugrana han superat amb facilitat el Cajasol per 93-67 en un enfrontament amb clara superioritat dels homes de Xavi Pascual. El Barça ja ha marcat la pauta des de l'inici i ha arribat al descans amb un bon avantatge (48-32) que, davant la poca resistència dels andalusos, ha acabat ampliant sense exigir-se gaire fins al marcador final.

Els homes alts del Regal Barça han estat els qui han marcat la diferència en el partit que aquest diumenge ha enfrontat els blaugrana amb el Cajasol. El domini del joc interior per part d'homes com Andersen, Santiago, Vázquez i Trias -52 punts entre tots quatre- ha estat determinant perquè els catalans dobleguessin els andalusos en un partit de tràmit i que ha acabat amb un rotund 93-67.

Ara el Regal Barça es reforça de cara al compromís europeu de la setmana que ve a Berlin, on disputarà la Final Four de l'Eurolliga.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.