Esports

Puyol, tres setmanes de baixa

FC Barcelona

El capità del FC Barcelona, Carles Puyol, estarà de baixa durant tres setmanes com a conseqüència d'un esquinç en el turmell esquerre, la qual cosa deixa el brasiler Sylvinho com a únic lateral esquerre a causa de la baixa també del francès Eric Abidal, titular en aquesta demarcació.

El jugador barcelonista ha hagut d'abandonar en llitera el camp en el segon temps afectat d'un fort dolor, després de competir una pilota amb un jugador de l'Athletic Club.

Al vestidor, i després de les exploracions dels metges, se li ha diagnosticat un esquinç de grau 2 en el lligament lateral extern del turmell esquerre, que el tindrà de baixa tres setmanes.

Carles Puyol ha actuat de comodí en el lateral dret contra l'Athletic, a causa de la sanció de Dani Alves, mentre que en l'alineació del brasiler, el capità ha estat actuant a la banda esquerra.

Després de retrobar-se amb el triomf davant l'Athletic de Bilbao (2-0), al Barça ara li toca pensar en la tornada dels vuitens de la Champions contra l'Olympique de Lió. Carles Puyol serà baixa segura per dimecres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.