Esports

Girar full després de la tempesta

LLiga BBVA

A Mauricio Pochettino li va tocar fer ahir un paper que no li agrada gens, el de donar explicacions per un afer extraesportiu com és l’última polèmica que ha sacsejat el vestidor de l’Espanyol per les sortides nocturnes d’alguns dels seus jugadors. L’entrenador blanc-i-blau va donar la cara, sense eludir les preguntes més compromeses, i espera que després de la tempesta arribi la calma per preparar en les millors condicions possibles l’importantíssim partit contra el Sevilla.

“Hem mantingut reunions amb els jugadors i cadascun ha assumit la seva responsabilitat. A partir d’ara el club prendrà mesures. Hi ha un codi intern però tot el que es decideixi es quedarà dins del club i del vestidor”, va manifestar Pochettino, que li agradaria donar l’afer per tancat i pensar només en el compromís de diumenge: “El club està avaluant aquesta qüestió i així es tancarà el tema. A mi m’importa l’equip, que des que vaig arribar està treballant d’una forma excel·lent. El que hem de fer ara és pensar en el partit del Sevilla i oblidar aquest tema. Tot quedarà dins del club”.

En aquesta línia, el tècnic argentí considera que no és cosa seva entrar a valorar la destitució, que ahir es va fer oficial, de Dani Ballart, el directiu que feia d’enllaç entre la directiva i el vestidor, apel·lant a la unió de tot l’espanyolisme per centrar-se en els pròxims partits i superar la crítica situació. “Dels errors cal aprendre’n per construir el futur. El mes important és que s’ha assumit l’error i ara cal començar a posar les pedres per construir l’edifici de la salvació el 31 de maig. Això passa per guanyar diumenge i tenir l’ajut de la gent, dels socis, per anar a guanyar els tres punts i començar a consolidar la nostra salvació a Montjuïc”, va dir.

Tot i els enrenous amb què s’ha trobat des que va arribar a la banqueta blanc-i-blava, Pochettino no perd la fe: “Tinc la confiança absoluta de la plantilla. Tots hem passat per situacions difícils i ningú està exempt de cometre errors. Ara, insisteixo, l’única preocupació ha de ser el partit de diumenge contra el Sevilla i tenir els jugadors al 200 per cent”.
Després de jugar davant el conjunt de Manolo Jiménez, l’Espanyol seguirà amb el seu particular Tourmalet d’enfrontar-se als grans, un fet que no sembla amoïnar a l’argentí: “Són compromisos importants, però a la Copa, davant el Barça, vam fer dos partits fantàstics. No m’espanten els pròxims rivals. Plantejarem els partits per guanyar-los”.

Respecte a la reaparició de Tamudo, ja amb l’alta mèdica, considera que “cal anar avaluant dia a dia com es troba abans de prendre una decisió”. Igual que amb Moisés Hurtado, que també té l’alta però és manté dubtós en no haver entrat encara en la dinàmica de grup.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.