Esports

Paco Herrera deixa l'Espanyol

RCD Espanyol

Després d'un dia de reunions, el director esportiu de l'Espanyol, Paco Herrera, ha arribat a un acord per rescindir el contracte que el lligava amb el club blanc-i-blau. Hores abans que es conegués aquesta decissió, confirmada pel club, el conseller responsable de l'àrea esportiva de l'Espanyol, Germán de la Cruz, ja havia apuntat que Herrera es trobava molt afectat per les crítiques rebudes les últimes setmanes, fet que posava en dubte la continuïtat al capdavant del càrrec.

"Tinc converses diàriament amb Herrera i està afectat i dolgut. Hem de veure quina és la seva postura, perquè és una persona seriosa i íntegra. Si tot li fos igual, seguiria, però no és així. Tots estem exposats a canviar o que ens canviïn", ha indicat. De la Cruz ha insistit que Herrera és una de les persones "més íntegres i honrades" que ha conegut en el món del futbol i ha afegit que li sabria molt greu perdre "una persona amb aquest caràcter". "Em poso en la seva persona i ha rebut moltes bufetades, i això afecta", ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.