Esports

Ricky Rubio es presentarà al pròxim 'draft' de la NBA

Bàsquet

El base del Joventut Ricky Rubio es presentarà al pròxim draft de l'NBA, segons ha informat el canal 3/24 després de la reunió celebrada avui entre el seu representant per als Estats Units, Dan Fegan, i el president del club verd-i-negre, Jordi Villacampa. Serà el jugador més jove que faci el salt de l'ACB a l'NBA.

El termini per inscriure's en el procés d'elecció de nous jugadors de l'NBA finalitza diumenge que ve, 26 d'abril. Rubio té opcions de figurar entre els tres primers classificats del draft.

El jove jugador de la Penya té contracte amb el Joventut fins a 2011 i una clàusula de rescissió de sis milions d'euros, de manera que només una bona posició al draft li permetria assumir l'operació econòmica a causa del límit salarial de l'NBA.

El draft se celebrarà el pròxim 25 de juny, encara que fins deu dies abans, els jugadors inscrits tenen l'oportunitat de retirar la seva candidatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.