Esports

Guardiola: "En situacions forçades s'ha d'anar al límit i ser valent"

El tècnic blaugrana ha reconegut que, si el partit contra el Chelsea es converteix en partit d'anada i tornada, "no hi haurà gaires possibilitats d'arribar a la final"

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha assegurat que en "situacions forçades", com és una semifinal de la Lliga de Campions, "s'ha d'anar al límit i ser valent". Per això, davant el Chelsea, el Barça no canviarà l'estil de joc i anirà a l'atac des de l'inici per aconseguir "un bon resultat".

"No sé com anirà, però en situacions forçades s'ha d'anar al límit i ser valent", ha explicat durant la roda de premsa prèvia al matx que ha fet aquest dilluns a la tarda. 

Guardiola és conscient de la importància de no encaixar gols en l'anada de les semifinals, i ha remarcat la importància de mantenir la possessió de la pilota. "Ens hem de centrar en el nostre joc, treballar, fer bé les coses i veure què passa", ha assegurat.

L'entrenador blaugrana no vol deixar la feina per fer a Londres, ja que si fos així, tindrien poques opcions d'arribar a Roma. "He de reconèixer que m'han impressionat,  i si el partit es converteix en anada i tornada, ho veig complicat, no hi haurà gaires possibilitats d'arribar a la final", ha advertit.

El tècnic ha assegurat que "serà una eliminatòria molt igualada" però ha reconegut que físicament l'equip del Chelsea és "molt més potent". L'equip de Guus Hiddink és un dels millors d'Europa segons l'entrenador blaugrana, i per ell serà "una experiència" estar a la banqueta.

"Quan una temporada es fa bé, sempre arriba un moment en què ets fora o dins. Estem bé, som dels millors quatre equips d'Europa, és una experiència ser aquí i penso disfrutar-ho", ha confessat el tècnic.

Una de les coses que més tem del rival d'aquest dimarts és la perillositat en el joc aeri. "És una realitat. Tota la gent, des de darrere fins a Drogba, són molt potents en joc aeri" ha admès. Per això ha reconegut que com menys faltes els tirin, millor, i que per tant, hauran de jugar bé.

Des del punt de vista del tècnic, la clau serà "tenir un bon joc posicional, no atacar amb massa gent i sí amb ordre", perquè ells "són capaços de sortir 3 ó 4 i fer 40 metres a molta velocitat, i nosaltres no tenim aquesta característica", ha explicat. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.