Esports

Guardiola: "Si Márquez està sancionat, per què ha d'anar a la selecció?"

FC Barcelona

Josep Guardiola, entrenador del Barcelona, s'ha preguntat avui públicament els motius pels quals el mexicà Rafa Márquez hauria d'acudir a la concentració de la seva selecció malgrat estar sancionat i ha assumit personalment la decisió de no concedir el permís al jugador per desplaçar-se al seu país.

Encara que la intenció de Márquez era acompanyar la seva selecció per preparar els partits davant Costa Rica i Hondures (en què no participarà en estar sancionat per la seva expulsió davant els Estats Units), Guardiola ha confirmat que el mexicà estarà a Barcelona.

"Si està sancionat, per què hi ha d'anar?", s'ha preguntat l'entrenador català. "És una decisió meva: és millor que es quedi aquí i que descansi. No tindria massa sentit ni lògica fer aquest viatge per no jugar".

Guardiola, a més, ha recordat que Márquez, capità del conjunt mexicà, "sempre acudeix" als partits de la seva selecció quan se'l reclama.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona