Esports

El Barça s'enfrontarà al Bayern de Munic als quarts i es podria topar amb el Liverpool o el Chelsea a semifinals

Lliga de Campions

L'atzar ha volgut que el FC Barcelona hagi de guanyar el Bayern de Munic per jugar les semifinals de la Champions. El partit d'anada es jugarà al Camp Nou el 7-8 d'abril i el de tornada, el 14-15 d'abril. Per tant, la sort no ha volgut complir l'únic desig de l'equip blaugrana: jugar la tornada a casa. Ni a quarts ni a semifinals.

Però no només això. Si supera l'eliminatòria, el Barça es creuarà amb una de les dues bèsties negres del campionat: el Liverpool o el Chelsea.

Les altres eliminatòries de quarts de final són: Vila-real-Arsenal, que repetiran la semifinal del 2006; Manchester United-Porto, i Liverpool-Chelsea.

Així doncs, a través d'un sorteig pur, és a dir, en què tots els equips poden enfrontar-se entre ells, s'ha determinat també l'ordre dels escenaris i el quadre final del campionat. L'equip que resulti guanyador de l'enfrontament Manchester United-Porto jugarà contra el guanyador de l'eliminatòria Vila-real-Arsenal.

De la mateixa manera, el guanyador del FC Barcelona-Bayern de Munic s'enfrontarà al del Liverpool-Chelsea a semifinals. Si arriba aquest cas, el Barça tambe jugaria la tornada en camp contrari.

El Bayern de Munic té més història que perill real. El conjunt bavarès ha tornat a la Champions i vol repetir velles proeses, com va demostrar a vuitens apallissant l'Sporting (12-1).

Ara bé, la baixa de Klose i el dubte de Luca Toni no en fan una mala opció per al Barça. A la lligueta de grups es va trobar amb el Lió, que va derrotar a Gerland, però no al moderníssim Allianz Arena.

'Titi' adverteix sobre Ribéry
Malgra tot, el davanter francès del Barcelona Thierry Henry ha advertit del perill que comportarà per al seu actual equip enfrontar-se al Bayern de Munic del seu compatriota Franck Ribéry, de qui ha comentat que podria dir-se "que és el Messi" del conjunt bavarès.

"Quan no hi ha espais, Franck pot fer coses. Amb les seves qualitats pot fer mal al Barça, al Madrid, al Manchester o a qualsevol equip", ha destacat Henry del seu company de selecció.

No obstant això, l'internacional francès ha recordat que el Bayern, "un dels grans d'Europa", no és només Ribery. "Ull, perquè ells tenen una pila de jugadors que marquen la diferència i fan gols, com per exemple Klose (l'alemany no podrà jugar per lesió), Luca Toni o Schweinsteiger".
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona