Esports

Un grup de 'Boixos Nois' agredeix un membre de seguretat del club

Un grup d'aficionats radicals del Barça ha agredit avui a Munic, abans del partit contra el Bayern corresponent a la tornada dels quarts de final de la Champions, un membre de seguretat del club blaugrana després d'assegurar-se que pertanyia a l'escorta del president, Joan Laporta.

Durant el matí, el departament de seguretat del Barcelona ha detectat la presència a la capital bavaresa d'un grup d'aficionats radicals, aproximadament una vintena i presumptament membres dels Boixos Nois –que tenen prohibit l'accés al Camp Nou per ordre del president blaugrana–.

Després, aquest grup d'aficionats radicals s'ha acostat a l'hotel de concentració on està allotjat el Barça. Una vegada allà, cap a les 16h, s'han dirigit a un treballador del club i, després de preguntar-li si era un membre de seguretat encarregat de la vigilància de Laporta, li han donat un cop de puny a la cara. Com a conseqüència de l'agressió, té un traumatisme craniofacial i està sota vigilància mèdica.

El club ja ha denunciat els fets a de la policia alemanya. A més, s'ha informat de l'agressió tant a la UEFA com al Bayern de Munic amb l'objectiu que aquest grup de radicals no pugui accedir a l'Allianz Arena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.