Esports

La Peña Barcelonista Riojana de Logronyo va facilitar entrades als Boixos a Munic

La Peña Barcelonista Riojana de Logronyo és la que va proporcionar als aficionats ultres del grup 'Boixos Nois', els quals ahir van agredir un membre de la seguretat del club a Munic, les entrades per poder assistir al partit a l'Allianz Arena contra el Bayern, segons ha informat el club.

L'entitat barcelonista tenia "una fundada sospita" de la identitat de la penya blaugrana que havia proporcionat les entrades, ja que aquestes disposen d'un codi de seguretat i poden identificar-se amb relativa facilitat. No obstant això, el club no havia volgut revelar la identitat fins assegurar-se al cent per cent de la penya responsable de la negligència.

El club està a l'espera de conèixer les explicacions dels responsables de la Peña Barcelonista Riojana de Logronyo, abans de concretar les mesures disciplinàries que s'aplicaran.

La decisió serà adoptada en la pròxima reunió de la comissió de Disciplina, que determinarà la possible implicació d'algun soci del club en aquest assumpte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.