Esports

Guardiola: "No estem tan malament"

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha assegurat que no li molesta que s'estigui dubtant sobre la seva capacitat. "No sé si es dubta de l'equip. Jo no sé què pensen tots els aficionats", ha dit el tècnic, que ha fet un somriure en assegurar: "Que es parli de crisi, està bé". Però per Guardiola la situació que viu el Barça "no està gens malament" i ha destacat l'actitud dels seus jugadors en els entrenaments, a més d'assegurar tenir "fe" de cara al partit contra l'Athletic de dissabte.

"No puc garantir guanyar 5-0 tots els partits. Sóc un bon entrenador, però no tan bo", ha ironitzat. El tècnic del Barça ha insistit que ell i els seus futbolistes poden prometre "esforç i dedicació" i ha recordat que en una de les tres competicions ja han aconseguit l'objectiu d'estar a la final.

Sobre el partit contra l'Athletic, Guardiola considera que té la importància de qualsevol altre partit des de l'inici de la temporada, amb independència de la mala ratxa del Barça, que ha encadenat cinc partits sense guanyar: "Aquí cal guanyar sempre", recorda. Per Guardiola, el partit d'aquest dissabte contra l'Athletic no és cap assaig per a la final de Copa del 13 de maig.

Guardiola és conscient que ha arribat l'hora de la veritat. "D'aquí fins al final, ja no hi ha treva. Hi ha molts partits i després de cadascun, no hi ha temps per a res. La nostra intenció és recuperar un joc millor al mostrat en els últims partits", ha insistit.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.