Esports

Albert Costa, nou director del Godó

Tenis

El capità de l'equip espanyol de Copa Davis, Albert Costa, és el nou director del Trofeu Comte de Godó de Tenis, en substitució de Sixte Cambra, el qual va renunciar al càrrec després de perdre, el desembre passat, les eleccions a la presidència del Reial Club de Tenis Barcelona.

"Albert va ser la primera opció que va proposar la junta directiva. Li vam preguntar si li venia de gust el càrrec, ens va dir que li feia molta il·lusió i ja no hi va haver més debat", ha explicat Albert Agustí, nou president del RCT Barcelona, el qual creu que Costa té el perfil ideal per desenvolupar aquesta funció, perquè és "una gran persona, experta, capaç i molt ben relacionada en el món del tenis".

Agustí ha anunciat "un petit canvi de model" en la gestió del torneig, que aquest any passa a ser un Open 500 i dobla la seva dotació en premis. Costa s'encarregarà, com ell mateix ha explicat, "de tot el que està relacionat amb el tema esportiu, els jugadors, l'ATP i el dia a dia de la competició". Les relacions institucionals i els aspectes logístics de l'organització recauran sobre el nou president del RCT Barcelona i la seva junta.

El nou director del Trofeu Comte de Godó és, a més de capità de l'equip espanyol de Copa Davis, director del Centre Internacional de Tenis que la federació catalana té a Cornellà del Llobregat.

No obstant això, a Costa, vencedor del Godó el 1997 i jugador i soci del RCT Barcelona des del 1989, creu que la compaginació d'aquests càrrecs pot produir una sinergia positiva en tots.

"Sóc jove, tinc ganes de treballar i crec que és el moment de fer-ho. La capitania de la Davis i la direcció del Godó són càrrecs de responsabilitat, però puntuals, i el que més temps em treu del dia a dia és la direcció del Centre Internacional de Tenis de Cornellà", ha explicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.