Esports

Jornada dolenta dels tenistes catalans al Godó

La primera jornada del Trofeu Comte de Godó, disputat a les instal·lacions del RCT Barcelona, ha representat un mal dia per als catalans. Dels quatre tenistes que ja han competit avui, tres d'ells han perdut.

El barceloní Marcel Granollers, número 54 de l'ATP, ha caigut contra Santiago Ventura, de Castelló, per 7-6 i 6-3. Granollers, que fa quatre anys que perd en la primera ronda del torneig, ha dit a l'AVUI que "ja està acostumat". "Em falta confiança en mi mateix, no he jugat bé", ha reconegut.

El serbi Janko Tipsarevic ha superat Albert Montañés, nascut a Sant Carles de la Ràpita, per 6-4 i 7-6. Pere Riba tampoc ha passat ronda. Riba, número 147 de l'ATP, ha perdut contra Mikhail Kukushkin, de Kazajastan, per 6-2 i 7-6.

Finalment, el barceloní Beto Martín ha guanyat el francès Marc Gicquel per 6-3 i 6-4.

Encara faltan per debutar Òscar Hernández, que s'enfrontarà a l'argentí Schwank, i Tomy Robredo.

Nadal s'entrena
Rafael Nadal s'ha entrenat avui en les instal·lacions del RCT Barcelona, cosa que ha creat gran expectació. El manacorí debutarà dimecres contra el portuguès Gil, que aquesta tarda ha vençut el tenista de Taipei Lu per 6-2 i 6-1.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.