Esports

Rafa Nadal confirma la seva participació al torneig Comte de Godó

Tenis

El manacorí Rafael Nadal, número u mundial, ha confirmat que participarà en la pròxima edició del torneig Comte de Godó, Open Banc Sabadell, que es disputarà a les pistes del Reial Club Tenis Barcelona del 20 al 26 d'abril, segons ha confirmat l'organització.

Nadal, guanyador de les quatre últimes edicions del torneig, considera el Godó com "un dels grans tornejos de la temporada en terra batuda".

"La qualitat dels tenistes que juguen cada any el converteix en un torneig especial i de referència mundial. En el meu cas, a més, la motivació és molt especial perquè és un torneig que es juga a casa, que organitza el meu club i en què he tingut el privilegi de guanyar en els quatre últims anys", ha dit el mallorquí.

Nadal va debutar a Barcelona amb 16 anys i hi ha guanyat 21 dels 22 partits que ha disputat. A més és l'únic tenista que ha guanyat en quatre ocasions la prova individual del Godó en les 56 edicions disputades de la competició.

El president del Tenis Barcelona, Albert Agustí, considera que la presència de Nadal "reafirma la posició" del torneig barceloní, inclòs dins de la categoria ATP World Tour 500.

"És per a nosaltres tot un privilegi que Rafael Nadal confirmi la seva presència en el torneig, i estem convençuts que la seva decisió és un gran notícia per a tota l'afició que any rere any ens correspon amb la seva presència", ha dit Agustí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.