Esports

Del Potro sorprèn en eliminar Nadal

Masters 1000 de Miami

Juan Martín del Potro va donar la sorpresa en eliminar Rafa Nadal a Miami, en un partit de bogeria, de moltes alternatives i que es va decidir en el tie break del tercer set: 6-4, 3-6 i 7-6 (3). Ara Del Potro s'enfrontarà al vencedor de l'eliminatòria entre Fernando Verdasco i Andy Murray que encara no havia començat a l'hora de tancar aquesta edició.

En els cinc enfrontaments anteriors Del Potro no li havia guanyat cap set a Nadal. Ahir ho va aconseguir ja en la primera mànega després de fer un break en el novè joc que després va rematar fent valer el seu servei.

Nadal, que mai es va trobar còmode, va reaccionar en el segon set, però de forma increïble va desaprofitar un 3-0 en el tercer.

També van passar a semifinals Roger Federer i Novak Djokovic, que s'enfrontaran entre ells per decidir el primer finalista del torneig. El suís va treballar de valent per eliminar el nord-americà Andy Roddick, cinquè favorit, per 6-3, 4-6 i 6-4, mentre que el serbi es va imposar al francès Jo-Wilfried Tsonga, per 6-3 i 6-4.

Federer i Djokovic
D'aquesta manera, el segon i el tercer millors jugadors del món tornaran a protagonitzar un nou duel, cosa que no passava des de les semifinals de l'Open dels Estats Units, on Federer va sumar la seva setena victòria en els nou enfrontaments que ha protagonitzat amb Djokovic.

Pel que fa al quadre femení, la bielorussa Victoria Azarenka va derrotar per primera vegada en la seva carrera la russa Svetlana Kuznetsova ( 6-3, 2-6 i 7-5) i es va classificar per a la final que disputarà contra una de les germanes Williams després que en les seves respectives semifinals Serena guanyés la xinesa Li Na (4-6, 7-6 (1) i 6-2), i Venus fes el mateix contra la txeca Iveta Benesova, encara que amb més claredat (6-1 i 6-4).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.