Esports

Nadal destrossa Tipsarevic en la Copa Davis

El tenista mallorquí Rafa Nadal, número u del món, ha destrossat sense pietat el serbi Janko Tipsarevic, i ha donat a Espanya el segon punt (2-0) de l'eliminatòria de primera ronda de la Copa Davis

El manacorí ha ofert un recital de joc davant del número dos balcànic i ha sentenciat el xoc per un contundent 6-1, 6-0 i 6-2 en tan sols una hora i 36 minuts de partit.

Nadal ha premut l'accelerador des dels primers compassos per dominar el ritme del partit. Amb un trencament de servei primerenc (3-1), Nadal ha encarrilat el partit mentre Tipsarevic patia en intentar sense èxit plantar-li cara. La reacció sèrbia no ha arribat i el campió olímpic s'ha anotat el primer set en només 32 minuts de joc.

Menys opcions ha concedit encara a Tipsarevic en el següent set. Nadal era un remolí i multiplicava els errors no forçats del seu adversari, per la qual cosa no ha tingut problemes per emportar-se el segon set.

El serbi no ha pogut evitar la pallissa. La seva reacció, molt tímida, s'ha quedat en tres pilotes de trencament de servei que no ha pogut transformar i dos jocs guanyats, per acabar cedint el set per 6-2 en un duel en què no ha tingut cap opció davant del quatre vegades campió de Roland Garros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.