Esports

Ferrer derrota Djokovic en tres sets

Copa Davis

Després d'haver perdut el seu individual en la final contra l'Argentina del novembre, el jugador alacantí David Ferrer ha tingut la seva segona oportunitat, que no ha desaprofitat.

Novak Djokovic, el número 3 del món, ha estat una ombra erràtica en els dos primers sets. Ferrer, que sabia perfectament el que havia de fer en cada moment, ho ha aprofitat per guanyar-los tots dos per 6-3 amb un joc sòlid i sense fissures.

Djokovic ha semblat despertar per moments en el tercer parcial. Fins i tot ha tingut dues pilotes de set amb 6-5. Però ni així. Ferrer ha forçat el desempat, on s'ha imposat per 7-4.+

Primer punt, doncs, per a l'equip espanyol, el que "a priori" era el més difícil d'aconseguir. Ferrer ha sumat la quarta victòria, tres de tres en terra, sobre Djokovic en vuit enfrontaments, fet que obre de bat a bat les portes a Espanya per classificar-se per als quarts de final de la Copa Davis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.