Esports

Andy Murray venç Rafa Nadal en la final del torneig d'Abu Dhabi

Tenis

L'escocès Andy Murray, número quatre de l'ATP, ha guanyat el torneig d'exhibició d'Abu Dhabi (Emirats Àrabs), premiat amb 180.000 euros, en vèncer el manacorí Rafa Nadal, número u del món, per 6-4, 5-7 i 6-3, en un partit en què la relaxació i la calor han estat les protagonistes.

Rafa Nadal, que ahir va reaparèixer després d'una lesió que l'ha mantingut allunyat de la competició dos mesos, va iniciar la  temporada guanyant el rus Nikolay Davydenko, però avui no ha pogut repetir el resultat contra Murray, el qual va vèncer Roger Federer en semifinals.

L'escocès ha imposat el seu joc de fons, davant un Nadal molt erràtic en la primera part. El mallorquí ha millorat el servei en la segona ronda i s'ha endut el joc que ha tancat el set.

En l'últim assalt, Murray, que es presenta aquesta temporada com l'alternativa de poder al regnat Federer-Nadal, ha superat en força física el manacorí, tocat per l'esforç de sumar en dos dies gairebé sis hores de joc en la calorosa pista d'Abu Shabi.

Nadal comença a partir de la setmana que ve la defensa del número u. Roger Federer té com a primer objectiu reconquerir l'Open d'Austràlia, un torneig que ja va guanyar el 2004, el 2006 i el 2007.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.