Esports

La pluja obliga a cancelar la carrera de Moto GP de Qatar

Gran Premi de Qatar

La intensa pluja caiguda al circuit de Losail (Qatar) ha provocat que l'organització, en consens amb els pilots, hagi finalment decidit cancel·lar la carrera de MotoGP després d'esperar durant mitja hora a l'espera que el temporal amainès. La cursa se celebrarà aquest dilluns, tal i com a confirmat l'organització després d'unes hores de deliberació.

Els pilots de MotoGP, que prèviament havien guardat un respectuós minut de silenci en homenatge a les víctimes del terratrèmol a Itàlia, han vist com 10 minuts abans de començar la carrera queia una potent tromba d'aigua.

Els grans beneficiats de la suspensió son Dani Pedrosa (Honda) i Sete Gibernau (Ducati), tots dos afectats per lesions recents i que podran tenir així més temps per recuperar-se. La pròxima prova se celebrarà al circuit japonès de Motegi el 26 d'abril.

Anteriorment s'han vist afectades les carreres de 125 i 250. En 125cc, la prova s'ha suspès quan es portaven quatre voltes. L'italià Andrea Iannone (Aprilia) ha estat el guanyador de la carrera més curta de la història del mundial. Julián Simón (Aprilia) i Sandro Cortese (Derbi) han quedat segon i tercer, respectivament.

En 250, la carrera s'ha fet a 13 voltes per fer possible que després es disputés la de MotoGP. El guanyador ha estat Hèctor Barberà (Aprilia).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.