Esports

McLaren suspèn el seu director esportiu, després dels fets del GP d'Austràlia

Fórmula 1

L'escuderia McLaren-Mercedes ha suspès el seu director esportiu, Dave Ryan, després que els comissaris de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) decidissin dijous anul·lar el resultat de Lewis Hamilton i el seu equip al Gran Premi d'Austràlia, en considerar que l'actual campió del món "va enganyar deliberadament" els comissaris de la carrera.

D'aquesta manera, l'escuderia de Woking es cobra la primera víctima després del que va passar a la primera cita de la temporada. La FIA va decidir reobrir dijous el cas i va desqualificar l'actual campió del món i la seva escuderia, i va tornar els punts i el tercer lloc a Jarno Trulli, de Toyota.

A més a més, un portaveu de la FIA ha dit que no descarten més sancions per al pilot anglès i el seu equip, i que el cas podria arribar al Consell Mundial del Motor. La violació de l'article 151c podria suposar des de més càstigs fins a l'exclusió total del Mundial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.