Esports

La FIA declara legals els difusors de Brawn GP, Toyota i Williams

Fórmula 1

La cort internacional d'apel·lació de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) ha declarat legals els difusors utilitzats per les escuderies Brawn GP, Toyota i Williams, segons ha informat l'entitat en un comunicat en la seva pàgina web.

L'organisme es va reunir aquest dimarts per tractar la denúncia presentada per Red Bull, Renault i Ferrari el passat 26 de març, en els dies previs a la disputa del Gran Premi d'Austràlia, cita inaugural de la temporada, perquè considera que Brawn GP, Toyota i Williams havien muntat en els seus cotxes difusors il·legals.

En aquesta carrera, l'equip de Ross Brawn va signar el doblet amb Jenson Button com a vencedor i Rubens Barrichello, segon, mentre que els Toyota de Jarno Trulli i Time Glock els van secundar en la classificació.

Aquell 26 de març, Renault, Ferrari i Red Bull van apel·lar a les decisions "16 a 24 del panell de jutges", però segons indica la FIA en un comunicat en la seva pàgina web, "la cort ha resolt que els jutges van encertar en determinar que els cotxes complien la normativa", i assenyalaven que explicaran més detalls en les pròximes hores.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.