Esports

El Tribunal de París desestima la demanda de Ferrari contra la FIA

L'escuderia italiana ironitza sobre el pròxim mundial i assegura que hauria d'anomenar-se Fórmula GP3

El Tribunal de Gran Instància (TGI) de París ha desestimat el recurs d'urgència presentat per Ferrari contra la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) per aconseguir el bloqueig del reglament 2010 del Mundial de Fórmula 1.

Ambdues parts van comparèixer ahir dimarts a l'audiència per defensar les seves postures, ja que l'escuderia italiana ha anunciat que deixarà el Campionat si la FIA segueix endavant amb el seu canvi de normativa.

Ferrari s'oposa a la norma que beneficiarà als equips que siguin capaços de tancar un pressupost de 45 milions d'euros (salaris dels pilots i accions de màrqueting exclosos), ja que podran disposar d'avantatges tècnics.

Els grans equips solen tenir pressupostos superiors als 250 milions d'euros i asseguren ser incapaços de reduir-lo tant. En el cas que les normes no canviïn, Ferrari, Renault, Red Bull i Toyota ja han anunciat que no s'inscriuran en el pròxim Campionat del Món.

Ferrari ironitza sobre el Mundial
L'escuderia Ferrari es qüestiona la importància que tindrà l'hipotètic pròxim Mundial de Fórmula 1 en què entraran en escena nous equips i assegura que hauria d'anomenar-se Fórmula GP3 ja que considera que les noves formacions no estan a l'altura.

"Mirant la llista, no pots trobar cap nom famós: Wirth Research, Lola, USF1, Epsilon Euskadi, RML, Formtech, Campos, iSport. Aquests són els noms dels equips que haurien de competir en el Mundial de dos nivells que vol Mosley", afirmen en una nota publicada a la pàgina web.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.