Esports

Els Mossos enduriran els controls als accessos del Palau Blaugrana per al partit del Maccabi

Els Mossos d'Esquadra augmentaran els controls en els accessos al Palau Blaugrana per al partit de l'Eurolliga entre el Barça i el Maccabi Electra de Tel Aviv d'aquest dijous, amb l'objectiu d'evitar incidents com els de l'any passat o d'altres de més importants.

Segons fonts policials, a causa dels recents atacs d'Israel a Gaza, la plataforma Aturem la Guerra ha convocat una protesta en què es mostraran pancartes contràries a la política israeliana a Palestina. Per això, la policia catalana, la Guàrdia Urbana i la policia espanyola han reforçat la seguretat del Maccabi, que sempre ha estat un dispositiu més ampli a l'habitual en d'altres equips de l'Eurolliga.

A part de la vigilància a l'hotel de concentració, on fins a aquesta tarda no havia hagut cap incident, el que més notaran els afeccionats que vagin al palau serà el major control en els accessos.

Els serveis de seguretat escorcollaran als afeccionats per a evitar que introdueixin en el recinte pancartes o banderes ofensives contra Israel, per la qual cosa l'entrada serà més lenta de l'habitual. Per això, els Mossos demanen als afeccionats que vagin al partit de demà una mica més aviat del normal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.