Esports

Keita, preocupat pel joc dur dels rivals del Barça

Lliga BBVA

El migcampista Seidou Keita s'ha mostrat aquest dijous preocupat perquè entén que els rivals del Barcelona s'estan pronunciant amb excessiva duresa en els partits contra l'equip blaugrana, sobre tot contra l'argentí Lionel Messi. "No és fàcil, sobretot per a Messi. No és fàcil jugar amb aquesta situació de duresa. No ho dic només per Messi, l'important és que no reaccionem a aquestes jugades perquè no ens amonestin", ha observat.

Keita ha aplaudit la ratxa del Barcelona a poc d'arribar a l'equador de la temporada, i ha destacat al seu company Dani Alves, perquè es tracta "del millor lateral dret del món". Idèntics elogis li ha brindat a Messi, perquè creu que l'argentí "és el millor jugador del món". Keita creu que el que és capaç de fer l'argentí al camp "és impressionant".

"Entre tots l'hem d'ajudar perquè sigui bo aquesta temporada i perquè evolucioni de la millor manera possible. Veient el que fa és, sens dubte, el millor jugador del món", ha afegit. 

El barcelonista, que professa la religió musulmana, s'ha sentit afligit per la nova escalada de violència que s'està manifestant a la Franja de Gaza (Palestina), on les tropes israelianes mantenen un setge militar des de fa algunes setmanes, amb el resultat de mig miler de morts.

"El més important per a mi és que s'aturi la guerra", ha dit el jugador, qui ha assegurat que se sumaria a una manifestació per reclamar l'alto el foc, encara que ha assegurat que si professés una altra creença religiosa "també seria sensible" davant aquest problema, perquè "cap persona accepta una situació de guerra".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES