Esports

Nadal debuta amb victòria al Godó

Tenis

Rafa Nadal ha guanyat el portuguès Federico Gil per un doble 6-2 en un partit molt còmode per a l'actual campió del Godó. El manacorí ha debutat aquesta tarda a la pista central del Reial Club de Tenis Barcelona, que presentava un gran aspecte, i ha enlluernat amb punts espectaculars, si bé ha deixat clar que encara no ha agafat el ritme de competició. El tenista balear ha dominat des de l'inici del partit i ha trencat el servei del rivals dues vegades en cada set.

Sota un sol espaterrant, Gil li ha posat moltes ganes, però l'esforç no ha sigut suficient per vèncer Nadal, que s'enfrontarà demà al guanyador del partit entre el belga Cristophe Rochus i el francès Richard Gasquet, 13è cap de sèrie del torneig.

En altres partits de la jornada destaquen les vicòries del rus Davydenko (contra el francès Clement), de l'argentí Nalbandian (contra el rus Kunitsyn), del xilè González (contra l'argentí Acasuso) i de l'italià Starace (contra el suec Soderling).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.