Esports

Deixen en llibertat sota fiança el capità del Liverpool

Futbol

El futbolista anglès Steven Gerrard, capità del Liverpool, ha estat deixat en llibertat sota fiança després de ser acusat d'agressió per una baralla en un pub de Southport la matinada de dilluns.

Gerrard, de 28 anys, i dos nois més, també detinguts, han estat acusats d'agressió i el proxim 23 de gener hauran de comparèixer davant el tribunal de North Sefton. Les altres dues persones acusades i identificades per la policia són John Doran, de 29 anys, i Ian Smithm de 19.

Després de l'incident, al pub Lounge Inn, el disc-jòquei, un home de 34 anys, va ser traslladat amb ferides "no greus" a la cara.

No és la primera vegada que un futbolista de la Premier es veu implicat en alguna mena de sospitós incident que inclogui nit, alcohol i baralla. Però que el nom del protagonista sigui Steven Gerrard canvia les coses. Fins al punt que els principals diaris anglesos d'informació general tenien dilluns la notícia en portada -en la versió digital- com una de les dues més importants del dia, just per sota de l'ofensiva israeliana a Gaza.

I és que, l'impecable capità del Liverpool, la referència dels reds, el futbolista model a Anglaterra, el gendre desitjat per les mares de mig país, havia estat arrestat a quarts de tres de la matinada en un club nocturn de Southport, en una zona freqüentada pels futbolistes quan tenen la nit lliure. Lògicament, des del Liverpool es va declinar fer cap comentari.

Segons els mitjans anglesos, després de l'espectacular 1-5 del Liverpool a Newcastle, amb dos gols de Gerrard, el capità red hauria sortit amb amics per Southport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.