Esports

Fernando Torres entra a la llista del Liverpool un mes després de lesionar-se

Futbol

Fernando Torres ha entrat a la convocatòria del Liverpool de cara al partit de Lliga que l'equip de Rafa Benítez disputarà aquest divendres contra el Bolton, i on els reds han d'intentar mantenir el liderat.

Cal recordar que el Liverpool ha de lluitar per mantenir el liderat a la Premier i es prepara per enfrontar-se al Reial Madrid en el pròxim partit de vuitens de finals de la Champions League.

El davanter espanyol feia un mes que estava de baixa com a conseqüència d'una lesió als isquiotibials i des de llavors s'havia perdut cinc partits. Per trobar el seu últim partit cal remuntar-se a la jornada de Champions contra l'Olympique de Marsella, el passat 26 de novembre.

Les lesions han perjudicat la trajectòria de Fernando Torres a la Premier des del mes de setembre, però sembla que arribarà a punt al moment crucial de la temporada.

El segon entrenador dels reds, Sammy Lee, no ha confirmat que Torres surti a la gespa contra el Bolton però ha admès que el seu retorn és proper i que podria disposar de minuts perquè "ha realitzat un treball molt intens durant la seva rehabilitació". També estarà disponible diumenge contra el Newcastle.



 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona