El Barça guanya el Granada (54-68)

Lliga ACB

El Regal Barça ha demostrat, tot i la quantitat de partits jugats en l'última setmana, que està en forma, ja que ha guanyat el CB Granada per 54 a 68. Els de Granada no guanyen davant la seva afició des del mes de desembre i segueixen en zona de descens ja que ha perdut tretze partits en les últimes quinze jornades.

Sense Juan Carlos Navarro, el Barça ha dominat durant tot el partit. Les poques ocasions que el Granada s'ha apropat al marcador l'equip de Barcelona ha tornat a ampliar l'avantatge amb gran superioritat i liderat per Vàzquez i Ilyasova, clars dominadors en totes dues zones.

El CB Granada només ha estat per davant del marcador en el 2-0 inicial. Ràpidament, el Barça s'ha disparat en el marcador amb un parcial de 0-10. Els blaugrana han aprofitat el seu encert en els triples (set anotats abans del descans) per mantenir a ratlla a un equip local massa precipitat.

A la segona part, el Barça ha estat molt regular en atac davant un Granada més fi en zona contrària, però massa tou a darrera.

L'últim quart ha servit per a què el Barça es deixés portar pensant en el proper partit de l'Eurolliga davant el TAU Vitòria.