Esports

Webber aconsegueix la 'pole' a Istanbul

L'asturià Fernando Alonso comet un nou error i sortirà des de la posició número dotze, just per davant del català Pedro Martínez de la Rosa. Per la seva part, Jaume Alguersuari ha acabat amb el setzè millor temps

L'australià de Red Bull, Mark Webber, no només s'ha adjudicat la pole position del Gran Premi de Turquia de Fórmula 1 -la quarta del seu compte particular aquesta temporada- sinó que ho ha fet signant un nou rècord del circuit.

Així és que quan s'està a punt de deixar enrere el primer terç de campionat, l'australià lidera la classificació provisional i aquest diumenge podrà aprofitar la primera posició en la graella de sortida per sumar el tercer triomf de la temporada. Webber arriba a Istanbul després de vèncer a Montmeló i Montecarlo.

Per darrera seu, sortiran Hamilton, Sebastian Vettel i Button. Michael Schumacher ha finalitzat la qualificació en la cinquena plaça seguit de Rosberg, Kubica i Massa.

L'asturià Fernando Alonso ha comès aquest dissabte un nou error que li complica les coses de cara a la cursa. El pilot de Ferrari ha allargat la seva sortida a pista per intentar donar la volta ràpida i quan ho ha fet ha estat a punt de perdre el control del seu cotxe tot desaprofitat aquest primer intent.

En el segon, Alonso no ha estat tan ràpid com s'esperava i estranyament ha quedat fora de la Q1. D'aquesta manera, diumenge començarà el Gran Premi des de la dotzena posició, just per davant de Pedro Martínez de la Rosa.

Per la seva part, Jaume Alguersuari ha acabat amb el setzè millor temps.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.