Esports

Hamilton marca el millor temps als entrenaments lliures del Gran Premi de Turquia

Fernando Alonso ha acabat la sessió d'entrenament en novena posició, mentre que els catalans Pedro Martínez de la Rosa i Jaume Alguersuari han quedat quinzè i divuitè respectivament

El pilot britànic Lewis Hamilton ha aconseguit el millor temps en la primera sessió d'entrenaments lliures al circuit d'Istanbul corresponents al Gran Premi de Turquia.

Hamilton ha fet la seva millor volta en 1:28:653 i ha superat en gairebé un segon el seu company d'equip Jenson Button i en 1,097 al tercer classificat, Michael Schumacher.

Alonso ha acabat l'entrenament en novena posició amb un registre d'1:30:294, a poc més d'un segon i mig de la marca de Hamilton, mentre que els catalans Pedro Martínez de la Rosa i Jaume Alguersuari han quedat quinzè i divuitè respectivament.

D'altra banda, el pilot asturià de Ferrari ha reconegut aquest divendres que Red Bull és aquest any l'escuderia més potent. Alonso ha justificat els seus errors en els primers Grans Premis -com la falsa sortida a Montmeló i l'accident de Montecarlo- perquè, segons ell, ho està donant tot per poder guanyar el campionat.

Tot i admetre la fortalesa de l'equip Red Bull, el pilot asturià ha assegurat que Ferrari segueix com a favorit per guanyar el títol i ha afegit que "si Alonso perdés el Mundial ningú podrà dir que no l'ha intentat guanyar".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.